Inspecție video canalizări

Cu tehnologia avansată de inspecție video, detectăm rapid orice problemă în canalizări și țevi. Inspectăm conductele de orice diametru pentru a identifica sau a preveni problemele majore înainte să apară.

Identificăm problema. Oferim soluția. Rapid, eficient și fără distrugeri.
Contactează-ne acum!

0724 518 467

inspectie video canalizare

Există situații în care manevrele de desfundare sau curățare intră în impas din cauza unor obstacole puternice pe țeava de canalizare.
Aceste obstacole apar din mai multe motive: obiecte din lemn, plastic sau metal ajung accidental în canalizare și se înțepenesc în coturi; în unele locuri țeava de canalizare este spartă sau găurită lăsând să pătrundă în interior pământ, nisip sau rădăcini de pom.

În momentul în care se lovesc de un blocaj puternic, muncitorii care execută desfundarea nu pot decât să presupună ce creează acest blocaj.

inspectie video canalizare si tevi

Camera de inspecție video a canalizării elimină presupunerile și ne oferă un diagnostic clar prin imagini clare și precise ale interiorului unei țevi.
Cu ajutorul camerei video se pot verifica rezultatele unei curățări sau desfundări cu presiune a canalizării.

Prin utilizarea inspecției video, sunteți asigurați că orice intervenție este realizată cu cunoștința exactă a condițiilor din interiorul țevilor, maximizând eficiența și minimizând riscurile. Acest serviciu transformă modul în care problemele de canalizare sunt diagnosticate și rezolvate, oferind cea mai sigură și mai eficientă soluție pentru țevile înfundate.

camera de inspectie video

De ce este recomandată inspecția video înainte de desfundarea mecanică sau cu presiune?

  1. Diagnosticare Precisă: Inspecția video elimină ghiciturile din procesul de diagnosticare. Camera de inspecție oferă o imagine clară și detaliată a problemei, permițând astfel identificarea celei mai eficiente metode de rezolvare. Acest lucru previne utilizarea inutilă sau excesivă a uneltelor mecanice sau a soluțiilor chimice care pot deteriora canalizarea.
  2. Prevenirea Daunelor Suplimentare: Fără o imagine clară a ceea ce cauzează blocarea, intervențiile de desfundare pot, din nefericire, să agraveze problema. De exemplu, introducerea unui echipament de desfundare într-o țeavă fisurată fără o evaluare prealabilă poate duce la rupturi mai mari sau la alte daune care vor fi mai costisitoare de reparat.
  3. Soluții Personalizate: Fiecare situație de infundare este unică, iar inspecția video permite ajustarea soluției în funcție de specificul problemei identificate. Acest lucru asigură o abordare mai eficientă și mai puțin invazivă, crescând șansele de reușită fără intervenții repetate.
  4. Cost-Eficiență: Deși poate părea un cost suplimentar, inspecția video poate economisi bani pe termen lung. Prin identificarea exactă a problemei și a soluției adecvate, se evită lucrările ineficiente și costisitoare care nu numai că nu rezolvă problema, dar pot și să o înrăutățească.
  5. Raport Detaliat: Serviciul include furnizarea unui raport vizual, care poate fi folosit pentru a înțelege mai bine starea canalizației și pentru planificarea întreținerii preventive. Acesta este deosebit de util pentru proprietățile mai vechi sau pentru sistemele care nu au fost inspectate de mult timp.

Prețuri: cât costă o inspecție video?

Pentru a vă putea face o estimare de preț, este necesar să ne dați prin telefon cât mai multe detalii despre problema cu care vă confruntați. De asemenea dacă doriți și alte servicii precum desfundare cu presiune sau desfundare mecanizată.

Manopera, timpul de rezolvare dar și eventualele situații neașteptate care pot apărea la fața locului influențează costul final al serviciului.

WhatsApp