Inspecție video canalizări

Există situații în care manevrele de desfundare sau curățare intră în impas din cauza unor obstacole puternice pe țeava de canalizare.

Aceste obstacole apar din mai multe motive: obiecte din lemn, plastic sau metal ajung accidental în canalizare și se înțepenesc în coturi; în unele locuri țeava de canalizare este spartă sau găurită lăsând să pătrundă în interior pământ, nisip sau rădăcini de pom.

În momentul în care se lovesc de un blocaj puternic, muncitorii care execută desfundarea nu pot decât să presupună ce creează acest blocaj.

inspectie video canalizare

Camera de inspecție video a canalizării elimină presupunerile și ne oferă un diagnostic clar prin imagini clare și precise ale interiorului unei țevi.

Cu ajutorul camerei video se pot verifica rezultatele unei curățări sau desfundări cu presiune a canalizării.

inspectie video canalizare si tevi

Prețuri: cât costă o inspecție video?

Pentru a vă putea face o estimare de preț, este necesar să ne dați prin telefon cât mai multe detalii despre problema cu care vă confruntați. De asemenea dacă doriți și alte servicii precum desfundare cu presiune sau desfundare mecanizată.

Manopera, timpul de rezolvare dar și eventualele situații neașteptate care pot apărea la fața locului influențează costul final al serviciului.

cat costa desfundare tevi infundate
Deținem aparatură de ultimă generație de la KARCHER, RIDGID și ROTHENBERGER.
Cu ajutorul acestora putem desfunda orice conductă, indiferent de diametru.
desfundare tevi cu echipamente profesionale ridgid
desfundare tevi cu echipamente profesionale karcher
desfundare tevi cu echipamente profesionale rothenberger