Desfundări cu presiune

Rapid și eficient, tehnologia noastră avansată de desfundare cu presiune înaltă elimină orice blocaj fără daune suplimentare.

0724 518 467

Desfundări țevi cu presiune

În aceste cazuri, singura soluție este curățarea cu jet de apă de mare presiune. Aceasta este o metodă modernă și ecologică de curățare care constă în introducerea pe canalizare a unui ajutaj de presiune. Jeturile concentrate de apă lovesc cu putere straturile de depuneri reușind să le despartă și să le desprindă de pe pereții țevilor. Prin introducerea și scoaterea repetată a furtunului de presiune, bucățile de reziduuri sunt evacuate din țeava de canalizare. Este o operațiune care se face cu multă răbdare și în care fiecare porțiune de țeavă sau curbă este curățată metodic și eficient.

La sfârșitul operațiunii va rămâne o țeavă curată care va funcționa ca nouă!

desfundari tevi cu presiune

De ce se înfundă țevile?

Pe pereții țevilor de canalizare, în special pe cele de bucătărie se depun treptat grăsimi, săruri minerale și calcar. Acestea se solidifcă, se îngroașă și ajung la un moment dat să reducă secțiunea țevii, apa trecând printr-o porțiune foarte îngustă.

În aceste momente apar înfundări repetate ale conductei. Operațiunea tradițională de „desfundare cu șarpele” nu face decât să elibereze temporar secțiunea îngustă prin care trece apa fără să deranjeze depunerile de pe pereții țevilor.

desfundare tevi cu jet de presiune

Prețuri: cât costă desfundarea cu presiune?

Prețul unei desfundări cu presiune diferă de la caz la caz. Este imposibil să avem prețurile afișate pentru că fiecare lucrare necesită un alt fel de intervenție, manoperă și timp de rezolvare. Timpul alocat unei desfundări influențează costul final al serviciului.

Pentru a vă putea face o estimare, este necesar să ne dați prin telefon cât mai multe detalii. Prețul oferit prin telefon este orientativ și se poate modifica la fața locului, dacă situția se schimbă în mod radical.

Dacă desfundarea nu se poate realiza din motive care nu țin de noi (ex: țevi sparte, colmatate cu pământ, străpunse de fiare, subdimensionate, executate prost etc), veți achita o sumă rezonabilă pentru deplasare și constatare.

desfundare tevi cu presiune

Întrebări frecvente

Cât de eficientă este o desfundare cu presiune?

Eficiența unei desfundări cu presiune este dată de parcurgerea de către duza din capătul furtunului a întregului traseu al țevii cu probleme. Nu este suficient să introduci furtunul în capătul țevii. În cazul țevilor mici de 40mm – 50mm diametru, este indicat șarpele electric pentru că abordează mult mai eficient coturile dificile.

Este desfundarea cu presiune mai bună ca alte metode?

Echipa noastră, cu experiență de 30 ani în instalații și desfundări, va hotarî la fața locului care metodă este cea mai potrivită pentru a remedia definitiv situația cu care vă confruntați.

De unde știu că desfundarea s-a executat profesional?

După desfundarea cu jet de presiune, vom efectua inspecția video a țevii desfundate, fără costuri suplimentare, pentru a vă confirma că aceasta a fost desfundată corect și profesional.

În ce localități oferiți servicii de desfundare?

Efectuăm desfundări în toate sectoarele din București și împrejurimi dar și în localități din județele Ilfov, Călărași, Giurgiu, Ialomița. În funcție de amploarea lucrării, ne deplasăm și în alte zone. Contactați-ne pentru detalii.

WhatsApp