Desfundare mecanizată

Desfundare mecanizată a țevilor și canalelor

Desfundarea mecanică – cunoscută ca desfundare cu șarpele electric, este cea mai cunoscută metodă de a desfunda un WC sau o scurgere înfundată.

Probleme de canalizare pentru locuință sau bloc apar din mai multe motive. Blocajele sunt create de smocuri de păr, depuneri de grăsimi și săruri minerale, fire desprinse din lavete și mopuri, bețe de chibrit, scutece și resturi de mâncare. În fiecare situație se acționează cu sculele și echipamentele potrivite.

desfundare canalizare

Desfundare mecanizată (șarpe electric)

Cu ce vă putem ajuta mai exact:

  1. Desfundare cadă
  2. Desfundare WC
  3. Desfundare chiuvete
  4. Desfundarea conductei de colectare a băii – atunci când apa din chiuvetă sau cadă refulează în sifonul de pardoseală al băii
  5. Desfundarea coloanei principale a blocului – dacă între 2 etaje există un blocaj, toată apa care vine de la vecinii de deasupra refulează în chiuveta sau sifonul de pardoseală al primului apartament de deasupra blocajului
  6. Desfundare conductă orizontală de canalizare de subsol – în cazul înfundării acestor coloane apa refulează în baia de la parter sau la subsol printr-o piesă de curățire al cărei capac este deschis.
  7. Desfundare coloană de canalizare la curte – există situații când între 2 cămine din curte se produce un blocaj. În acest caz, căminul din amonte se umple cu toată apa care vine din casă.

Prețuri: cât costă desfundarea mecanizată?

Prețul unei desfundări mecanizate diferă de la caz la caz. Este imposibil să avem prețurile afișate pentru că fiecare lucrare necesită un alt fel de intervenție, manoperă și timp de rezolvare. Timpul alocat unei desfundări influențează costul final al serviciului.

Pentru a vă putea face o estimare, este necesar să ne dați prin telefon cât mai multe detalii. La sarpele electric nu efectuăm inspecție video la țevi de diametru 32mm, 40mm și 52mm care prezintă coturi la 90 de grade. Din acest motiv, prețul oferit prin telefon este orientativ și se poate modifica la fața locului, dacă situația se schimbă în mod radical.

Întrebări frecvente

Ce este șarpele electric?

Șarpele electric este denumirea populară pentru mașina de desfundat țevi. Echipa noastră folosește doar aparatură profesională cu ajutorul cărora, putem desfunda țevile înguste întâlnite la baie și bucătărie.
La șarpele electric nu efectuăm inspecție video la țevi de diametru 32mm, 40mm și 52mm care prezintă coturi la 90 de grade.

În ce localități oferiți servicii de desfundare mecanizată?

Efectuăm desfundări mecanizate în toate sectoarele din București și împrejurimi dar și în localități din județele Ilfov, Călărași, Giurgiu, Ialomița. În funcție de amploarea lucrării, ne deplasăm și în alte zone. Contactați-ne pentru detalii.

Este desfundarea mecanizată mai bună ca alte metode?

Echipa noastră, cu experiență de 30 ani în instalații și desfundări, va hotarî la fața locului care metodă este cea mai potrivită pentru a remedia definitiv situația cu care vă confruntați.

WhatsApp