Desfundare țevi Sector 4 București

Giurgiului, Berceni, Olteniței, Tineretului, Văcărești.

Desfundare canalizare Sector 4 București

Desfundare canalizare cu mașini electrice
Desfundare canalizare cu jet de presiune
Control video / inspecție video canalizări

0724 518 467 | 0762 655 424

Desfundare țevi în Sectorul 4:
Giurgiului, Berceni, Olteniței, Tineretului, Văcărești.

Canalizare înfundată? Țevi înfundate?

Suntem la un apel distanță de dvs., pregătiți pentru orice situație. Efectuăm desfundări cu presiune, desfundări mecanice sau inspecții video, în funcție de solicitări sau de situația de la fața locului. Ne deplasăm rapid oriunde în sectorul 4, în cartierele Giurgiului, Berceni, Olteniței, Tineretului sau Văcărești.

Știm cu toții că s-au construit în ultimii ani ansambluri rezidențiale și clădiri de birouri în tot sectorul 4. Uneori, infrastructura nu a ținut pasul cu ritmul construcțiilor ori lucrările au fost făcute în pur stil românesc. Aspecte importante în ceea ce privește canalizarea – precum diametrul țevii de scurgere – nu au fost gândite de la început pentru numărul de persoane care folosesc aceași conductă de scurgere.

desfundare canalizare

Prețuri: cât costă desfundarea unei țevi?

Prețul unei desfundări diferă de la caz la caz. O desfundare cu șarpe electric sau cu jet de presiune poate să dureze de la câteva zeci de minute la câteva ore. Este imposibil să avem prețurile afișate pentru că fiecare lucrare necesită un alt fel de intervenție, manoperă și timp de rezolvare. Timpul alocat unei desfundări influențează costul final al serviciului.

Pentru a vă putea face o estimare, este necesar să ne dați prin telefon cât mai multe detalii. Astfel, echipa noastră va putea înțelege situația cu care vă confruntați si vă poate oferi cea mai eficientă rezolvare a problemei, la prețul corect.
Prețul oferit prin telefon poate suferi modificări dacă la fața locului situația se schimbă în mod radical.

Dacă desfundarea nu se poate realiza din motive care nu țin de noi (ex: țevi sparte, colmatate cu pământ, străpunse de fiare, subdimensionate, executate prost etc), veți achita o sumă rezonabilă pentru deplasare și constatare.

De ce se înfundă o canalizare?

Motivele pentru care se înfundă țevile de scurgere sunt multiple: fie că sistemul de preluare a apelor pluviare sau reziduale a fost prost conceput, ori cantitățile de apă au căzut abundent într-un interval scurt de timp.

Trecerea timpului este un alt factor, depunerile și deșeurile aruncate în canalizare se sedimentează pe coloane.
Ele reduc diametrul țevilor de canalizare, deci și cantitatea de lichide colectate în vederea eliminării.

Vechimea țevilor are un rol foarte important în funcționarea corectă a sistemului de canalizare.
Dacă este veche și realizată din materiale precum fontă și azbociment, aceasta în timp poate crea probleme.

Inspecție video țevi înfundate

Camera de inspecție video elimină presupunerile și ne oferă un diagnostic clar prin imagini live și precise ale interiorului unei țevi. Cu ajutorul camerei video se pot verifica rezultatele unei desfundări sau curățări cu presiune a canalizării.

Dacă aveți probleme cu țevile înfundate, sunați-ne și cu siguranță vom găsi împreună cea mai eficientă rezolvare a problemei, la prețul corect. În cazul în care sistemul de scurgere și canalizare este vechi, vă recomandăm să efectuați periodic desfundări pentru a preveni situațiile de urgență.

Vă stăm la dispoziție de Luni până Sâmbătă între orele 08:00 – 20:00 cu echipa pregatită de intervenții oriunde în București și Ilfov. De asemenea, în acest interval de timp, vă putem oferi pe chat orice informație de care aveți nevoie. Puteți de asemenea face o programare din timp, mai ales în perioada sărbătorilor, pentru a fi siguri că ajungem la dvs. la data și ora solicitată.

Întrebări frecvente

Care este timpul de intervenție pentru o desfundare în Sectorul 4?

Din momentul apelului, dacă echipa nu se află într-o altă lucrare, putem ajunge la dvs. în aproximativ o oră în zone precum Giurgiului, Berceni, Olteniței, Tineretului, Văcărești. Contactați-ne pentru detalii.

Care este metoda cea mai eficientă de desfundare țevi?

Echipa noastră, cu experiență de 30 ani în instalații și desfundări, va hotarî la fața locului care metodă este cea mai potrivită pentru a remedia definitiv situația cu care vă confruntați.

De unde stiu ca desfundarea s-a executat profesional?

În cazul desfundărilor cu jet de presiune, vom efectua inspecția video a țevii desfundate, fără costuri suplimentare, pentru a vă confirma că aceasta a fost desfundată corect și profesional.

Ce este desfundarea cu șarpe electric?

Șarpele electric este denumirea populară pentru mașina de desfundat țevi. Echipa noastră folosește doar aparatură profesională cu ajutorul căreia putem desfunda țevile înguste întâlnite la baie și bucătărie.
La șarpele electric nu efectuăm inspecție video la țevi de diametru 32mm, 40mm și 52mm care prezintă coturi la 90 de grade.

intrebari frecvente desfundare tevi
Deținem aparatură de ultimă generație de la KARCHER, RIDGID și ROTHENBERGER.
Cu ajutorul acestora putem desfunda orice conductă, indiferent de diametru.
desfundare tevi cu echipamente profesionale ridgid
desfundare tevi cu echipamente profesionale karcher
desfundare tevi cu echipamente profesionale rothenberger