Desfundare țevi Județul Călărași

desfundare canalizare calarasi

Desfundare canalizare Județul Călărași

Desfundare canalizare cu mașini electrice
Desfundare canalizare cu jet de presiune
Control video / inspecție video canalizări

0724 518 467

desfundare canalizare calarasi

Canalizare înfundată? Țevi înfundate?

Suntem din ce în ce mai des chemați în multe localități din județul Călărași pentru desfundări. Dacă și dvs. aveți nevoie de desfundare canalizare, noi suntem la un apel distanță, pregătiți pentru orice situație. Efectuăm desfundări cu presiune, desfundări mecanice sau inspecții video, în funcție de solicitări sau de situația de la fața locului. Ajungem destul de repede în majoritatea localităților din județul Călărași, dar este de preferat să stabilim de comun acord ora și ziua în care doriți să venim. Evităm astfel orice întârziere cauzată de trafic sau suprapuneri cu alte programări.

În ultimii ani, orașul Călărași și multe localități din județ s-au extins și dezvoltat foarte mult. S-a construit mult însă, din păcate, infrastructura nu a ținut pasul cu ritmul construcțiilor. Aspecte importante în ceea ce privește canalizarea – precum diametrul țevilor de scurgere – nu au fost gândite de la început pentru numărul de persoane care folosesc aceași conductă de scurgere.

Prețuri: cât costă desfundarea unei țevi?

Prețul unei desfundări diferă de la caz la caz. De exemplu, o desfundare cu șarpe electric poate să dureze de la câteva zeci de minute la câteva ore. O desfundare cu jet de presiune la fel. Timpul alocat unei desfundări influențează costul final al serviciului.

Pentru a vă putea face o estimare, este necesar să ne dați prin telefon cât mai multe detalii. Astfel, echipa noastră va putea înțelege situația cu care vă confruntați si vă poate oferi cea mai eficientă rezolvare a problemei, la prețul corect. Unele lucrări, aparent simple, pot fi în realitate mult mai dificil de remediat pentru că tocmai aceste detalii nu sunt vizibile ci ascunse în pământ sau pereți.
Prețul oferit prin telefon poate suferi modificări dacă la fața locului situația se schimbă în mod radical.

desfundare tevi calarasi
De ce se înfundă o canalizare?

Motivele pentru care se înfundă țevile de scurgere sunt multiple: fie că sistemul de preluare a apelor pluviare sau reziduale a fost prost conceput, ori cantitățile de apă au căzut abundent într-un interval scurt de timp.

Trecerea timpului este un alt factor, depunerile și deșeurile aruncate în canalizare se sedimentează pe coloane. Ele reduc diametrul țevilor de canalizare, deci și cantitatea de lichide colectate în vederea eliminării.

Vechimea țevilor are un rol foarte important în funcționarea corectă a sistemului de canalizare. Dacă este veche și realizată din materiale precum fontă și azbociment, aceasta în timp poate crea probleme.

tevi infundate

Inspecție video țevi înfundate

Camera de inspecție video elimină presupunerile și ne oferă un diagnostic clar prin imagini live și precise ale interiorului unei țevi. Cu ajutorul camerei video se pot verifica rezultatele unei desfundări sau curățări cu presiune a canalizării.

Dacă aveți probleme cu țevile înfundate, sunați-ne și cu siguranță vom găsi împreună cea mai eficientă rezolvare a problemei, la prețul corect. În cazul în care sistemul de scurgere și canalizare este vechi, vă recomandăm să efectuați periodic desfundări pentru a preveni situațiile de urgență.

Vă stăm la dispoziție de Luni până Sâmbătă între orele 08:00 – 20:00 cu echipa pregatită de intervenții oriunde în județele Călărași, Giurgiu, Ialomița și Ilfov. De asemenea, în acest interval de timp, vă putem oferi pe chat orice informație de care aveți nevoie. Puteți de asemenea face o programare din timp, mai ales în perioada sărbătorilor, pentru a fi siguri că ajungem la dvs. la data și ora solicitată.

Întrebări frecvente

În ce localități oferiți servicii de desfundare?

Efectuăm desfundări în majoritatea localităților din județul Călărași, București – Ilfov, Giurgiu, Ialomița. În funcție de amploarea lucrării, ne deplasăm și în alte zone. Contactați-ne pentru detalii.

De unde stiu ca țeava (canalizarea) a fost desfundată / curățată?

După desfundarea cu jet de presiune, vom efectua inspecția video a țevii desfundate, fără costuri suplimentare, pentru a vă confirma că aceasta a fost desfundată corect și profesional. La șarpele electric nu efectuăm inspecție video la țevi de diametru 32mm, 40mm și 52mm care prezintă coturi la 90 de grade.

Ce se întâmplă în cazul în care nu se poate efectua desfundarea?

Dacă desfundarea nu se poate realiza din motive care nu țin de noi (ex: țevi sparte, colmatate cu pământ, străpunse de fiare, subdimensionate, executate prost etc), veți achita o sumă rezonabilă pentru deplasare și constatare.

intrebari frecvente desfundare tevi
Deținem aparatură de ultimă generație de la KARCHER, RIDGID și ROTHENBERGER.
Cu ajutorul acestora putem desfunda orice conductă, indiferent de diametru.
desfundare tevi cu echipamente profesionale ridgid
desfundare tevi cu echipamente profesionale karcher
desfundare tevi cu echipamente profesionale rothenberger