Desfundare țevi Bragadiru

desfundare canalizare bragadiru

Desfundare canalizare Bragadiru

Desfundare canalizare cu mașini electrice
Desfundare canalizare cu jet de presiune
Control video / inspecție video canalizări


  0724 518 467

desfundare canalizare bragadiru

Canalizare înfundată? Țevi înfundate?

Dacă locuiți în Bragadiru și aveți nevoie de desfundare canalizare, noi suntem la un apel distanță de dvs., pregătiți pentru orice situație. Efectuăm desfundări cu presiune, desfundări mecanice sau inspecții video, în funcție de solicitări sau de situația de la fața locului. Ajungem rapid în Bragadiru – Ilfov, dar este de preferat să stabilim de comun acord ora și ziua în care doriți să venim. Evităm astfel orice întârziere cauzată de trafic sau suprapuneri cu alte programări.

Bragadiru s-a dezolvat enorm însă, din păcate, infrastructura nu a ținut pasul cu ritmul construcțiilor. Aspecte importante în ceea ce privește canalizarea – precum diametrul țevilor de scurgere – nu au fost gândite de la început pentru numărul de persoane care folosesc aceași conductă de scurgere.

Prețuri: cât costă desfundarea unei țevi în Bragadiru?

Prețul unei desfundări diferă de la caz la caz. De exemplu, o desfundare cu șarpe electric poate să dureze de la câteva zeci de minute la câteva ore. O desfundare cu jet de presiune la fel. Timpul alocat unei desfundări influențează costul final al serviciului.

Pentru a vă putea face o estimare, este necesar să ne dați prin telefon cât mai multe detalii. Astfel, echipa noastră va putea înțelege situația cu care vă confruntați si vă poate oferi cea mai eficientă rezolvare a problemei, la prețul corect. Unele lucrări, aparent simple, pot fi în realitate mult mai dificil de remediat pentru că tocmai aceste detalii nu sunt vizibile ci ascunse în pământ sau pereți.
Prețul oferit prin telefon poate suferi modificări dacă la fața locului situația se schimbă în mod radical.

De ce se înfundă o canalizare?

Motivele pentru care se înfundă țevile de scurgere sunt multiple: fie că sistemul de preluare a apelor pluviare sau reziduale a fost prost conceput, ori cantitățile de apă au căzut abundent într-un interval scurt de timp.

Trecerea timpului este un alt factor, depunerile și deșeurile aruncate în canalizare se sedimentează pe coloane. Ele reduc diametrul țevilor de canalizare, deci și cantitatea de lichide colectate în vederea eliminării.

Vechimea țevilor are un rol foarte important în funcționarea corectă a sistemului de canalizare. Dacă este veche și realizată din materiale precum fontă și azbociment, aceasta în timp poate crea probleme.

desfundare tevi infundate
Deținem cаreul de ași care să vă facă să apelați la firma noastră pentru a rezolva problema dumneavoastră cu canalizarea!
servicii complete desfundare canalizare si tevi infundate

Experiență de peste 30 de ani în lucrări de instalații sanitare, scurgeri de băi sau bucătării, canalizări extеrioare. Majoritatea muncitorilor angajați în desfundări n-au făcut în viața lor nici măcar un metru de canalizare. Eu cred că e important să știi în ce te bagi și să-ți cunoști „inamicul”.
Detinem echipamente de desfundare, curățare și inspecție video produse de firme de top în domeniu. Și mai știm și să le folosim adaptându-ne la situația din teren. Sînt destui care au scule bune și nu le folosesc cum trebuie lucrînd de mîntuială.

O politică cinstită de stabilire a prețului intervenției. Domeniul desfundărilor este unul special, prețurile sunt mai piperate ca la alte tipuri de lucrări. De aceea eu stabilesc întotdeauna prețul înainte pe baza informațiilor obținute de la client. E mai bine ca clientul să știe ce-l așteaptă iar la sfârșitul intervenției să ne despărțim zâmbitori nu încruntați și supărați.
Disponibilitate de a ne deplasa la distanțe mari față de orașul de reședință. Noi suntem în București dar intervenim și în alte județe. Doar că din cauza distanței și a timpului necesar deplasării la intervenție putem veni doar pe baza unei programări și la un preț stabilit prin negociere care să acopere costul intervenției, combustibilul și timpul pierdut pe drum.

desfundare canalizare pret

Contați pe noi!

Dacă aveți probleme cu țevile înfundate, sunați-ne și cu siguranță vom găsi împreună cea mai eficientă rezolvare a problemei, la prețul corect. În cazul în care sistemul de scurgere și canalizare este vechi, vă recomandăm să efectuați periodic desfundări pentru a preveni situațiile de urgență.

Vă stăm la dispoziție de Luni până Sâmbătă între orele 08:00 – 20:00 cu echipa pregatită de intervenții oriunde în București și Ilfov. De asemenea, în acest interval de timp, vă putem oferi pe chat orice informație de care aveți nevoie. Puteți de asemenea face o programare din timp, mai ales în perioada sărbătorilor, pentru a fi siguri că ajungem la dvs. la data și ora solicitată.

Întrebări frecvente

Care este timpul de intervenție pentru o desfundare în Bragadiru?

Din momentul apelului, dacă echipa nu se află la o altă intervenție, putem ajunge în Bragadiru în aproximativ două ore, în funcție de trafic. Contactați-ne pentru detalii.

Cât de eficientă este o desfundare cu presiune?

Eficiența unei desfundări cu presiune este dată de parcurgerea de către duza din capătul furtunului a întregului traseu al țevii cu probleme. Nu este suficient să introduci furtunul în capătul țevii. În cazul țevilor mici de 40mm – 50mm diametru, este indicat șarpele electric pentru că abordează mult mai eficient coturile dificile.

Ce este desfundarea cu șarpe electric?

Șarpele electric este denumirea populară pentru mașina de desfundat țevi. Echipa noastră folosește doar aparatură profesională cu ajutorul cărora, putem desfunda țevile înguste întâlnite la baie și bucătărie.
La șarpele electric nu efectuăm inspecție video la țevi de diametru 32mm, 40mm și 52mm care prezintă coturi la 90 de grade.

De unde știu că desfundarea s-a executat profesional?

După desfundarea cu jet de presiune, vom efectua inspecția video a țevii desfundate, fără costuri suplimentare, pentru a vă confirma că aceasta a fost desfundată corect și profesional.

Ce se întâmplă în cazul în care nu se poate efectua desfundarea?

Dacă desfundarea nu se poate realiza din motive care nu țin de noi (ex: țevi sparte, colmatate cu pământ, străpunse de fiare, subdimensionate, executate prost etc), veți achita o sumă rezonabilă pentru deplasare și constatare.

WhatsApp