desfundare canalizare sector 3

Desfundare țevi Sector 3 București

Balta Albă, Dristor, Titan, Unirii, Vitan, Piața Muncii, Theodor Pallady.

Desfundare canalizare Sector 3 București

Desfundare canalizare cu mașini electrice
Desfundare canalizare cu jet de presiune
Control video / inspecție video canalizări

Intervenții rapide în zone precum Balta Albă, Dristor, Titan, Unirii, Vitan, Piața Muncii, Theodor Pallady.


0724 518 467

desfundare tevi sector 3

Canalizare înfundată? Țevi înfundate?

Suntem la un apel distanță de dvs., pregătiți pentru orice situație.

Deținem aparatură de ultimă generație de la KARCHER, RIDGID și ROTHENBERGER. Cu ajutorul acestora putem desfunda orice conductă, indiferent de diametru.

Efectuăm desfundări cu presiune, desfundări mecanice sau inspecții video, în funcție de solicitări sau de situația de la fața locului. Ne deplasăm rapid oriunde în sectorul 1, în cartierele Balta Albă, Dristor, Titan, Unirii, Vitan, Piața Muncii, Theodor Pallady.

Prețuri: cât costă desfundarea unei țevi în Sectorul 3?

Prețul unei desfundări diferă de la caz la caz. O desfundare cu șarpe electric sau cu jet de presiune poate să dureze de la câteva zeci de minute la câteva ore. Este imposibil să avem prețurile afișate pentru că fiecare lucrare necesită un alt fel de intervenție, manoperă și timp de rezolvare. Timpul alocat unei desfundări influențează costul final al serviciului.

Pentru a vă putea face o estimare, este necesar să ne dați prin telefon cât mai multe detalii. Astfel, echipa noastră va putea înțelege situația cu care vă confruntați si vă poate oferi cea mai eficientă rezolvare a problemei, la prețul corect.
Prețul oferit prin telefon poate suferi modificări dacă la fața locului situația se schimbă în mod radical.

Dacă desfundarea nu se poate realiza din motive care nu țin de noi (ex: țevi sparte, colmatate cu pământ, străpunse de fiare, subdimensionate, executate prost etc), veți achita o sumă rezonabilă pentru deplasare și constatare.

De ce se înfundă o canalizare?

Motivele pentru care se înfundă țevile de scurgere sunt multiple: fie că sistemul de preluare a apelor pluviare sau reziduale a fost prost conceput, ori cantitățile de apă au căzut abundent într-un interval scurt de timp.

Trecerea timpului este un alt factor, depunerile și deșeurile aruncate în canalizare se sedimentează pe coloane.
Ele reduc diametrul țevilor de canalizare, deci și cantitatea de lichide colectate în vederea eliminării.

Vechimea țevilor are un rol foarte important în funcționarea corectă a sistemului de canalizare.
Dacă este veche și realizată din materiale precum fontă și azbociment, aceasta în timp poate crea probleme.

Deținem cаreul de ași care să vă facă să apelați la firma noastră pentru a rezolva problema dumneavoastră cu canalizarea!
servicii complete desfundare canalizare si tevi infundate

Experiență de peste 30 de ani în lucrări de instalații sanitare, scurgeri de băi sau bucătării, canalizări extеrioare. Majoritatea muncitorilor angajați în desfundări n-au făcut în viața lor nici măcar un metru de canalizare. Eu cred că e important să știi în ce te bagi și să-ți cunoști „inamicul”.
Detinem echipamente de desfundare, curățare și inspecție video produse de firme de top în domeniu. Și mai știm și să le folosim adaptându-ne la situația din teren. Sînt destui care au scule bune și nu le folosesc cum trebuie lucrînd de mîntuială.

O politică cinstită de stabilire a prețului intervenției. Domeniul desfundărilor este unul special, prețurile sunt mai piperate ca la alte tipuri de lucrări. De aceea eu stabilesc întotdeauna prețul înainte pe baza informațiilor obținute de la client. E mai bine ca clientul să știe ce-l așteaptă iar la sfârșitul intervenției să ne despărțim zâmbitori nu încruntați și supărați.
Disponibilitate de a ne deplasa la distanțe mari față de orașul de reședință. Noi suntem în București dar intervenim și în alte județe. Doar că din cauza distanței și a timpului necesar deplasării la intervenție putem veni doar pe baza unei programări și la un preț stabilit prin negociere care să acopere costul intervenției, combustibilul și timpul pierdut pe drum.

desfundare canalizare pret

Contați pe noi!

Dacă aveți probleme cu țevile înfundate, sunați-ne și cu siguranță vom găsi împreună cea mai eficientă rezolvare a problemei, la prețul corect. În cazul în care sistemul de scurgere și canalizare este vechi, vă recomandăm să efectuați periodic desfundări pentru a preveni situațiile de urgență.

Vă stăm la dispoziție de Luni până Sâmbătă între orele 08:00 – 20:00 cu echipa pregatită de intervenții oriunde în București și Ilfov. De asemenea, în acest interval de timp, vă putem oferi pe chat orice informație de care aveți nevoie. Puteți de asemenea face o programare din timp, mai ales în perioada sărbătorilor, pentru a fi siguri că ajungem la dvs. la data și ora solicitată.

Întrebări frecvente

Care este timpul de intervenție pentru o desfundare în Sectorul 3?

Din momentul apelului, dacă echipa nu se află într-o altă lucrare, putem ajunge la dvs. în aproximativ o oră în zone precum Balta Albă, Dristor, Titan, Unirii, Vitan, Piața Muncii, Theodor Pallady. Contactați-ne pentru detalii.

Care este metoda cea mai eficientă de desfundare țevi?

Echipa noastră, cu experiență de 30 ani în instalații și desfundări, va hotarî la fața locului care metodă este cea mai potrivită pentru a remedia definitiv situația cu care vă confruntați.

De unde știu că desfundarea s-a executat profesional?

În cazul desfundărilor cu jet de presiune, vom efectua inspecția video a țevii desfundate, fără costuri suplimentare, pentru a vă confirma că aceasta a fost desfundată corect și profesional.

Ce este desfundarea cu șarpe electric?

Șarpele electric este denumirea populară pentru mașina de desfundat țevi. Echipa noastră folosește doar aparatură profesională cu ajutorul căreia putem desfunda țevile înguste întâlnite la baie și bucătărie.
La șarpele electric nu efectuăm inspecție video la țevi de diametru 32mm, 40mm și 52mm care prezintă coturi la 90 de grade.

WhatsApp