Echipamentele noastre

RIDGID Seesnake® Max RM200 Video Inspection System

Sistemul de inspecție video RIDGID Seesnake® Max RM200 reprezintă soluția ideală pentru diagnosticarea cu precizie și eficiență a conductelor de canalizare și țevi. Acest sistem avansat ne oferă imagini clare și detaliate datorită camerei de înaltă rezoluție și iluminării LED integrate, care ne permite să identificăm rapid problemele precum blocajele, fisurile sau alte defecțiuni. Seesnake® Max RM200 poate naviga cu ușurință prin curbele complicate ale conductelor, fiind instrumentul perfect pentru inspecția țevilor de diferite diametre. Interfața ne oferă acces ușor la funcții precum înregistrarea video și capturarea de imagini, care pot fi vizualizate și de dvs.

RIDGID FlexShaft K9-12 Chain Knockers and Brushes

RIDGID FlexShaft K9-12 reprezintă un sistem revoluționar de curățare a țevilor și ne oferă o soluție rapidă și eficientă la problemele de înfundare. Acest sistem elimină depunerile greu accesibile fără a compromite integritatea țevii. FlexShaft K9-12 este ideal pentru țevi de diametre mici de 32, 40, 50 milimetri, asigurând o curățare profundă și durabilă. Acest instrument permite și utilizarea simultană a camerei de inspecție, oferind posibilitatea de a monitoriza în timp real progresul lucrării de desfundare.

RIDGID K-60SP

RIDGID K-60SP este o soluție eficientă și puternică pentru curățarea țevilor și canalizărilor, fiind ideală pentru lucrări grele în condiții dificile. Acest echipament se adaptezează la o gamă largă de dimensiuni ale țevilor și tipuri de blocaje, de la depunerile simple până la obstrucții mai complexe.

RIDGID K-60SP este echipat cu un motor puternic care asigură o rotație eficientă a cablurilor, facilitând penetrarea și dislocarea blocajelor în țevi. Mașina poate manipula cabluri de diferite dimensiuni, permițându-i să curățe eficient țevi cu diametre de 40, 50, 75, 110 milimetri..

RIDGID K-60SP combină puterea și agilitatea, oferind o curățare temeinică fără a compromite structura țevii. Utilizarea acestui echipament nu numai că optimizează timpul de intervenție, dar asigură și o curățare profundă și durabilă, prevenind reînfundările frecvente.

WhatsApp